EMA18005 Interior, Residencial

Ca s’Àvia, reforma d'un apartament
Ubicació
Ferreries. Menorca
Any
2019
Superfície
68 m2
Constructor
Virfin Menorca SL
Imatges
Pol Viladoms

Aconseguir l’entrada de la llum a una planta baixa fosca i petita va ser el repte del projecte. S’àvia necessitava un espai diàfan on viure a peu de carrer i on poder reunir la família amb comoditat.

Aconseguir l’entrada de la llum a una planta baixa fosca i petita va ser el repte del projecte. S’àvia necessitava un espai diàfan on viure a peu de carrer i on poder reunir la família amb comoditat.

Economia de materials i de solucions constructives. S’optà per la utilització de la fusta, com a material sostenible, per separar espais, creació de mobles de cuina i armaris i pels. Tots els paviments són de formigó polit, tant interiors com exteriors. Per últim, es va decidir deixar les jàsseres metàl·liques, mostrant el que realment són.